Over Ons

GlobalSign

GlobalSign zorgt al meer dan 10 jaar voor de online beveiliging van persoonsinformatie, websites en transacties. GlobalSign heeft een rijke historie betreffende investeerders, waaronder de ING Bank en Vodafone.

In oktober 2006 werd GlobalSign onderdeel van de GMO Internet, Inc. (TSE: 9449) groep. Onmiddellijk werd een nieuw benoemd Management Team gevormd — bestaande uit een aantal veteranen uit het bedrijfsleven met ervaring in het opzetten van ondernemingen en het teweeg brengen van succesvolle marktposities voor Certificate Authorities, zoals GeoTrust, CyberTrust en Comodo.

Door het aanbieden van de meest gewaardeerde SSL Certificaten die beschikbaar zijn en die tevens de meeste mogelijkheden bieden, is GlobalSign gereed om bestaande en nieuwe bedrijfsmatige klanten naar het volgende niveau te brengen van managed security solutions.

Networking4all

Networking4all is gevestigd in Nederland. Ze levert kwalitatief hoogstaande geautomatiseerde dienstverlening. Hierdoor kan zij diensten en producten goedkoper leveren en hun klanten beter bedienen.
Het team van Networking4all bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring en certificeringen op het gebied van onder andere networking, security, hosting, databases, clustering, hard- en software, softwareontwikkeling, Linux, BSD, Novell en Windows. Ze hebben verstand van en ervaring met verschillende netwerkomgevingen en kunnen daardoor hun klanten beter adviseren over de beste oplossing voor hun omgeving.
Networking4all heeft hiernaast een online portal voor het beheer van de producten van de klant. Het uitgangspunt hiervan is dat de klant alles zelf kan doen en dus ook makkelijk buiten werktijden zijn producten kan beheren, bestellen en eventueel ontvangen.

Al ruim 10 jaar beveiliging op het internet

Deze website is eigendom en wordt beheerd door Networking4all B.V. De website is ontstaan door een samenwerking met GlobalSign. Buiten de strategische overeenkomsten welke GlobalSign en Networking4all B.V. onderling hebben gesloten zijn de organisaties volledig van elkaar onafhankelijk.

Samenwerking

GlobalSign erkent Networking4all, door haar track record en positie, als een essentiële partner voor sales, marketing en support expertise, en heeft Networking4all daarom de titel van "Preferred Partner" toegekend.
De reden dat GlobalSign en Networking4all een samenwerking zijn aangegaan, is omdat Networking4all, voornamelijk in Europa, al lange tijd actief is. Ze heeft hier duizenden klanten en hierdoor de nodige kennis en expertise over deze markt. Tevens zal de klant door de samenwerking een snelle en duidelijke afwikkeling hebben, omdat ze met een kleinere organisatie communiceert.

Online beveiliging

Networking4all biedt digitale certificaten van wereldklasse voor ‘fast transaction security’ en ‘patent-pending smart seals', om een optimale identiteit op het web te verzekeren. Ze biedt tevens volledig beheerde beveiligingsdiensten voor grote ondernemingen. Door de uitvoerige serie van technologieën laat Networking4all organisaties van elke omvang toe om e-business transacties rendabel te beveiligen.
De PKI technologie beschermt netwerktoegang, online communicatie en digitale transacties. GlobalSign verzekert dat de identiteit van bedrijven en/of individuen bij online transacties gewaarborgd blijft.

Wereldwijd

Meer dan 100.000 bedrijven in meer dan 150 landen, gebruiken deze technologie voor transactieveiligheid, identiteitscontrole, vertrouwensdiensten op internet en draadloze netwerken. Dit zijn niet alleen grote (internationale) bedrijven, maar bijvoorbeeld ook overheidsorganisaties, banken en webwinkels. Hiermee biedt Networking4all een krachtig concurrerend voordeel dat elke organisatie wenst.